Placinta de dovlecei cu branza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 11106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • telemea de vaca
  • parmezan
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dovlecei cu branza:

Dovlecelul se da pe razatoarea mare, se stoarce de apa si se adauga un ou. Se amesteca bine, punem sarea si piperul, adaugam si faina. Intr-un alt castron se da pe razatoare telemeaua. Intr-un vas termorezistent se pune putin unt topit, se unge peste tot si se aduga hartie de copt. Se adauga jumatate din compozitia de dovlecel, desupra punem telemeaua rasa, iar deasupra se rade putin parmezan. Se adauga jumatatea cealalta de compozitie si se da la cuptor 45 min-1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor